header nieuw

Bel ons: 06-21234525  /  Of stuur een mail

GASTENBOEK - REVIEWS  2017.

 

Januari.

heel erg bedankt voor het fijne verblijf, dat we bij jullie gehad hebben. We hebben jullie gastvrijheid enorm gewaardeerd. Wat ook leuk is, dat jullie de Klaproos tot in kleine datails (zeeppompje bv.) hebben doorgevoerd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals bedankt. H.gr. Mieke en Dick, Hilversum.

Goed morgen, leuke ontvangst + hartelijk contact vooraf. Leuke plek + prachtige kamer. Bedankt voor "ons" dagje uit. Goed verzorgd ontbijt. Bedankt voor de goede zorgen. Groetjes, Rob en Audrey.

Bedankt voor de goede zorgen! Het was heerlijk. Groet, Marc en Sabine.

Februari.

Vielen Dank für die wunderbare Gastfreundschaft. Wir haben uns hier sehr wohl gefüllt. Ihr habt uns verwöhnt auch mit liebevollen Kleinigkeiten. Danke für die Suche nach "Spelt"und den Geburtstagwein. Wir kommen bestimmt gerne wieder! Es ist schön Yoga - Verbundene auch in Zutphen zu wissen. Alles Liebe, viel Freude bei alles was ihr tut. Rolf und Beate.

Maart.

Ondanks dat mijn nichtje (en mijn moeders kleindochter) geen prijs heeft gewonnen in de miss verkiezing van de boerinnenkalender 2017, hebben wij een zeer plezierig verblijf gehad in De Slaperije. we zijn zeker van plan nog een keer terug te komen om van Zutphen en omgeving te gaan genieten. Liefs, Verinica en Ingeborg.

Bedankt voor de gastvrije ontvangst. We voelden ons hier goed, ondanks de minder leuke reden, dat we naar Zutphen kwamen. Glenn en Chris.

We "klappen" in onze handen" ... Het was een schot in de roos... Kortom, ons verblijf van "een week, in de "Klaproos"was TOP !! We wandelden op 't Landgoed Hackfort, bij Laag Keppel en door Warnsveld, we bezochten Zutphen en Deventer, we fietsten naar Gorssel en Almen .... De week is omgevlogen ... Ook m'n hart kunnen ophalen in de diverse quiltwinkeltjes hier in de omgeving !! "Lapjes aaien" :>)). Heerlijk ;.0 Maar ook een paar gekocht om mee aan de slag te gaan !! We hadden prachtig weer, heerlijk van het zonnetje genoten in de tuin!! Het bezoek van Olivia gaf ons nog meer blijdschap, fijn dat zij ook een paar daagjes met ons mee mocht genieten!! Al met al, we zijn echte bofferds, dat we hier mochten zijn, toen jullie zelf een weekje aan de Moezel verbleven. Hopelijk hebben jullie er ook genoten!! Dikke XXX van Olivia, Johan en Carla.

Gisterenavond een feestje / etentje in Warnsveld! Komen uit Friesland en gaan vandaag door naar Rotterdam. Bedankt voor de overnachting met heerlijk ontbijt en we weten jullie nu te vinden, voor herhaling vatbaar. Pier en Joke Minnema, Grou.

Hallo lezers, Wat een feestje, dat wij hier mochten logeren... de bedden liggen prima, parkeerplekken voor de deur, Zutphen om de hoek. We hebben fefietst in de prachtige omgeving en gegeten in leuke tentjes... We begonnen de dagen goed met een waanzinnig lekker en uitgebreid ontbijt. Wij hebben genoten... Bedankt voor de goede zorg :>) Caroline en Ilona.

April.

In één woord : geweldig ! Kees en Anneke.

Bedankt voor het fijne verblijf. Glenn en Chris.

Wat fijn om bij jullie te zijn. In 1 woord, geweldig. we zeggen het voort. Joannes en Antsje.

Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt. We hebben genoten. Bert & Helen.

Dank jullie wel voor alle goede zorgen. We hebben genoten van ontbijt en diner. Heel veel dank Bert, voor het advies voor Dirk's rug. Hij kan nu weer gewoon in bed slapen. De omgeving is prachtig, wat hebben we genoten ! Groetjes van Dirk en Ine, Damascus, Oregon, U.S.A.

Mei.

Inspirerend warm, thuis en ontvankelijk is wat ik hier ervaar. Dank jullie ♥. Sabrina.

Super Bed&Breakfast ! Bedankt voor de goede zorgen ! Groet, Leon & Eveline.

Bedankt voor de ontvangst, heerlijke eten en aandacht. Groet, Greet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.