• 2022-06-09

Genieten van de zomer in eigen land!

Hopelijk gaan we een mooie zomerperiode tegemoet, waarin u kunt genieten van de rust en prachtige bloemen en plantenborders die B&B De Slaperije u biedt. En gastvrouw Jolanda en gastheer Bert verwennen u graag met heerlijke maaltijden en een ontspannen verblijf. Oftewel, we gaan er voor zorgen dat het verblijf in B&B De Slaperije een feestje voor u wordt!

Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan uw verblijf. Sommigen bezoeken vrienden en familie, anderen trekken er op uit.

Zo kunt u de tuinen van Kastelen en Buitenverblijven bewonderen. Wandelen langs de meanderende Berkel, huurfietsen gebruiken om in het coulisselandschap van de Achterhoek en langs de IJssel te fietsen.

In Zutphen en Deventer kunt u een Hofjeswandeling lopen, pittoreske winkeltjes en galerietjes bezoeken, een stadswandeling maken en met de fluisterboot interessante verhalen horen over Zutphen.

Daarnaast zijn er diverse musea, zoals More in Gorssel en kasteel Ruurlo, de zandsculpturen bij Kasteel Warmelo. Ook Doesburg en Doetinchem zijn het bezoeken waard. Er zijn tijdens de zomer diverse evenementen in diverse dorpen en steden. Heerlijk om van alles uitgebreid te genieten!

We zien graag uw telefoontje, mailtje, app of sms tegemoet om u te informeren omtrent de beschikbaarheid op de appartementen Tulp en Klaproos.

U bent van harte welkom!