• 2020-09-16

De herfst is in aantocht…

Het is weer zover… De herfst is in aantocht, de blaadjes beginnen te kleuren en vallen van de bomen, veel paddenstoelen zijn reeds gesignaleerd. De dagen beginnen duidelijk te “korten” en de nachten koelen al sterk af. Je zou het echter niet zeggen, want op het moment van schrijven van deze herfst nieuwsbrief, lopen de temperaturen weer flink op, ja zelfs tot zomerse waarden. Oftewel, het is “nazomeren” in de tuin van B&B De Slaperije en het mooie buitengebied van de Achterhoek. 

Tegelijkertijd worden de plannen voor de herfst- en winterperiode gemaakt om er lekker op uit te gaan. Bij mooi weer is het genieten in onze prachtige herfsttuin, waar we gezellige zitjes klaar hebben staan.

We houden ons in onze B&B zoveel als mogelijk aan de Corona maatregelen. Het is mogelijk om de maaltijden boven op beide appartementen op een afgesproken tijdstip te serveren, dan wel op goede onderlinge afstand op tafel in onze B&B keuken op de begane grond. Appartement Tulp bezat reeds een eigen luxe badkamer. Appartement Klaproos heeft sinds juni een eigen entree, zit-/slaapkamer, eetkamer en eigen sanitair. Tevens de mogelijkheid een kleine kamer erbij te reserveren. U bent in onze B&B De Slaperije van harte welkom.

De hele nieuwsbrief lezen?
Klik op onderstaande foto.